Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

245 000 €
Bratislava V, Bratislava-Petržalka, Žltá
  • Úžitková plocha 50m2
  • Plocha pivnice 4.73m2
Energetický
certifikát
B

Popis nehnuteľnosti

N O V I N K A  v  Y A M I  • D O M I

Ponúkame na predaj nádherný 2i byt v novostavbe Slnečnice VilaDomy,  zóna VilaDomy je kompletne stavebne dokončená a ponúka nielen krásne a pohodové bývanie v blízkosti prírody a zelene ale aj kompletnú občiansku vybavenosť pre pohodový každodenný život priamo pod domom. 

Byt je ideálny pre mladého človeka či pár, ktorý hľadá krásne nové bývanie, chce to mať na skok do centra, ale chce bývať bez nadmerného hluku, ktorý so sebou centrum mesta často prináša. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2016. 

Celková rozloha bytu predstavuje 50m² plus plocha loggie o veľkosti 5,7m2.
Byt sa nachádza na 2p./6.p. vrátane výťahu, orientovaný na Východ. K bytu je možné dokúpiť pivničnú kobku 4,73m2 v suteréne bytového domu a garážové parkovacie miesto.

Byt:

Cez bezpečnostné dvere vstupujeme do chodby, z ktorej sa vchádza do modernej kúpeľne spojenej s toaletou. Kúpeľňa, disponujúca vaňou.

Z chodby vstupujeme do útulnej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Na obývaciu izbu nadväzuje balkón. Spálňa je priestranná a obsahuje komfortnú posteľ a šatníkovú skriňu. Byt disponuje dostatkom úložných priestorov, ako napríklad veľký vstavaný botník na chodbe alebo vstavaná skriňa za vstupnými dverami určená na odkladanie búnd a kabátov.

Lokalita:

Lokalita Slnečníc ponúka kompromis medzi výbornou diaľničnou dopravnou dostupnosťou zo všetkých smerov a bývaním mimo hektického ruchu veľkomesta. Slnečnice sú moderná prémiová štvrť s absolútnou občianskou vybavenosťou a pohodlným bývaním. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej a atraktívnej lokalite, ktorá ponúka výhody moderného bývania. Centrum mesta je 15minút autom, výborná dostupnosť na diaľnicu D4 a R7, obchvat aj do centra mesta s MHD, na skok do Rakúska a Maďarska. Tichá lokalita s výhľadom na les a hrádzu, blízkosť cyklotrasy cez lužný les, v pešej dostupnosti rôzne bufety na hrádzi, Rusovecké jazero.
Nadštandardné developerské riešenie okolia - detské ihriská, basketbal, futbal, workout, krby na grilovačku, veľa zelene. Nákupné centrum Slnečnice market v pešej dostupnosti. Súkromná škôlka vo vedľajšom bytovom dome na prízemí a štátna škôlka vzdialená 100m. V pešej dostupnosti aj rôzne iné služby - reštaurácie, kaviarne, kvetinárstvo,cukráreň, fitness atd...

Kúpna cena bytu je: 245.000,-€ vrátane provízie a právneho servisu. K bytu je možné dokúpiť parkovacie miesto za 20.000,-EUR a pivničnú kobku za 10.000,-EUR

 

 

* energetický certifikát je vyžiadaný

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
50 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2016
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Plocha loggie:
5.7 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
4.73 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
Dominika Ferreira

Dominika Ferreira

Co- founder

Radi Vám poradíme

Radi Vám poradíme